Huraa

The Life of a Lopez / Maldiverna, fisk, huraa, middag / Permalink / 0
Vad tyckte jag om Huraa?

Jo, det var helt okej! Inte alls de jag hade föreställt mig.

Vi ville bo på en av lokalöarna på Maldiverna, ett för att de va mycket billigare än att bo på resorten, två vi villa se hur det var på lokalöarna.

Efter att ha varit på den här ön, Huraa så har jag fått en helt annan bild av Maldiverna än vad jag har fått höra samt sätt på bilder,

Denna ö var riktigt härlig, människorna är trevliga, dock finns det inte mycket på denna ö just nu. De håller på att utvecklar den. Med tanke på att det ligger ganska nära Male (flygplatsen) så är jag rädd för att ön kommer att bli för turistig.

Just nu finns det enbart en strand som är till för oss "tjejer" (samt övriga turister). Där man kan bada med bikini/baddräkt. Sen har invånarna en egen strand för dem där turister ej får vistas.

Maldiverna är ett muslimskt land och väldigt religösa av sig, så därav kan man inte bada överallt som tjej. Samt att man får tänka lite vad man har på sig när man går runt på ön. Så inga mini kjolar/shorts och linnen. 

De har två stora restauranger på ön och båda är guld värda! Jäklar vad jag åt bra på båda restaurangerna! 

Vi bodde på ett hotell som hete Kanborani, som jag verkligen älskade!
Det var som att vara hemma, de är så välkomnade, vill verkligen att du ska ha det bra och gör allt för att du ska ha det bra.

Sista kvällen som vi bodde på hotellet så bjöd de oss på en riktigt nice middag! De va riktigt gott!

(null)

(null)

Till top